Ravemen

Team Lotto NL Jumbo – De Jonge Renner Elite trainen met Ravemen fietslampen

BusyBee Bike Products is een van de trotse sponsoren van wielervereniging De Jonge Renner. Gisteren hebben wij dit kracht bij gezet door het beloften team Team Lotto NL Jumbo – De Jonge Renner te sponsoren met een set Ravemen fietsverlichting.

Seizoensstart

Op zaterdag 10 november kwam het team voor het eerst bij elkaar in de nieuwe samenstelling voor het seizoen 2019. Na een stevige trainingsrit door het land van Heusden en Altena werd er verzameld in het clubhuis van De Jonge Renner.
Wij werden welkom geheten door teammanager Ceciel van Dongen en Ronald Krijnen (PR en sponsorcommissie) en onder het genot van een kop koffie maakten we kennis met het team.

Trotse Sponsor

Voordat het middagprogramma van het team begon, mochten wij BusyBee Bike Products presenteren en konden we de jongens informeren over wat we doen en welke producten we voeren. De jeugd heeft de toekomst en zo hebben we gekeken of we iets konden betekenen voor de club.
RAVEMEN (HK) ELECTRONICS CO., LTD hebben we het hele team een set lampen van Ravemen kunnen aanbieden, bestaande uit de CR700 koplamp en een TR20 achterlampje!
De beloften kunnen op deze manier in de avonden nog veilig op pad en de CR700 heeft een krachtige lichtbundel, zodat ze goed zicht hebben. Met als doel om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op het volgende seizoen natuurlijk!

Ravemen lampen

Op Facebook en Instagram zullen we foto’s en filmpjes plaatsen/delen over hoe de beloften trainen met de Ravemen lampen.
Begin volgend jaar zullen een aantal renners hier hun ervaringen delen, hoe de lampjes bevallen. Manuel Michielsen, 6de op het WK tijdrijden in Innsbruck dit jaar, heeft de lampjes gelijk op zijn fiets gezet en geeft aan dat “hele fijne lampjes zijn!”
Wij wensen alle renners van Team Lotto NL Jumbo – De Jonge Renner heel veel plezier met de lampen van Ravemen, veel veilige kilometers en op naar mooie resultaten volgend seizoen!

Volg de beloften via Facebook https://www.facebook.com/lottojongerenner.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nog geen producten in je winkelmand.