Algemeen

Samenwerking Stealth Wheels en BusyBee Bike Products

Samenwerking Stealth Wheels en BusyBee Bike Products in Benelux

Sint-Niklaas/Breda, 14 november 2020 – BusyBee Bike Products, leverancier van innovatieve en onderscheidende producten voor de fietsbranche, neemt de custom wielsets van Stealth Wheels op in haar assortiment. Stealth wielen worden volledig handgemaakt in België, hebben eindeloze afwerkingsmogelijkheden en kenmerken zich door de allerbeste prijs/kwaliteit verhouding.

Stealth Wheels is een Belgische wielbouwer van voornamelijk carbon wielen en heeft een uitgebreid assortiment in alu en carbon wielsets. Of je nu wielen voor je racefiets, mountainbike of gravelbike zoekt. Bijna alles is mogelijk!

“Vooral in Nederland is het de bedoeling om met Stealth Wheels nog meer winkels aan zich te binden, zo zegt Glenn de Ridder, oprichter en eigenaar van Stealth Wheels. “Met BusyBee hebben we hierin een mooie partner en samenwerking, aangezien zij al met tal van producten fietsspeciaalzaken in Nederland en België bezoeken. Voor BusyBee een mooie uitbreiding en voor ons meer dekking in Nederland. De persoonlijke aanpak richting haar dealers sprak me erg aan en we zijn dan ook verheugd om in 2021 van start te kunnen gaan”.

BusyBee Bike Products heeft met Stealth Wheels een mooie uitbreiding in hun assortiment en ze merken dat het custom configureren steeds meer in trek raakt. “met BOXO werkplaats inrichting kunnen winkels ook al gemakkelijk online een werkplaats inrichting. Met Stealth Wheels is dit principe hetzelfde en kun je helemaal zelf een unieke wielset samenstellen voor een vaste prijs”, aldus Erik Gruyters van BusyBee Bike Products. Stealth Wheels bouwt vervolgens de set op en deze wordt tot slot verstuurd naar de betreffende winkel, waar de consument zijn wielset heeft aangekocht. Vooral voor de winkels die a la carte opbouwen in het Race en MTB segment zijn handgemaakte wielen een waardevolle toevoeging”.
BusyBee Bike Products zal met een aantal demowielen, voornamelijk de winkels in het sportieve segment hiervoor gaan benaderen.

Stealth Wheels:

Wat in 2012 is begonnen als hobby, daar is Stealth Wheels nu al weer 8 jaar bezig met het optimaliseren en verbeteren van haar eigen gefabriceerde wielen.​ Glenn de Ridder is een man die de ambacht hoog in het vaandel voert. Bij hem wordt elk wiel van begin tot eind met de hand in elkaar gezet. Stealth Wheels bouwt en ontwerpt de wielen 100% zelf én met de hand. Ze gebruiken enkel het topsegment van Sapim Spaken & Nippels; DT Swiss, Tune, Hope, Extralite & Chris King-naven.
Meer info: www.stealthwheels.be

Lees meer op: https://www.busybee.nl/merken/bikes/stealth-wheels/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nog geen producten in je winkelmand.