Algemeen

Samenwerking Koerspret en BusyBee Bike Products in Benelux

Grootebroek/Breda, 22 april 2021 – BusyBee Bike Products, leverancier van innovatieve en onderscheidende producten voor de fietsbranche, neemt de bieren van Koerspret op in haar assortiment. Koerspret bieren zijn er in Tripel, Blond, Pilsener en NON-Ipa en zorgen voor het echte fietsplezier!

In 2019 is Koerspret in samenwerking met wielerpodcast Arriere de la Course begonnen met het brouwen van wielerbier. Het eerste biertje was een smakelijk succes. Koerspret wielerbier was geboren en ging direct in de aanval. Sindsdien is Koerspret het bier dat elke wielergek op z’n palmares wil hebben staan.

“We merken dat de vraag naar Koerspret erg hard groeit en we willen iedereen dit fietsplezier laten beleven”, zegt Peter Koning namens Koerspret. “Slijterijen, horeca, maar ook fietswinkels zijn dé plek om dit fietsplezier in de vorm van Koerspret te presenteren”. Met BusyBee hebben we een partner die in de fietswinkels komt en onze boodschap goed kunnen overbrengen”.

BusyBee Bike Products heeft met Koerspret wielerbier een mooie uitbreiding in hun assortiment om onderscheidend te blijven. “Met deze smakelijke producten creëer je ook een nieuw segment in de fietsspeciaalzaken”, aldus Erik Gruyters van BusyBee Bike Products. “Koerspret bieren komen ook in een cadeauverpakking met een Tripel, Blond en Pils variant, wat ideaal op de toonbank van een fietswinkel verkoopt. Deze ‘koerspretpakketten’ zijn leuk om te geven of om te krijgen. Als straks alles weer wat meer open kan, dan kunnen we allemaal genieten van een heerlijk Koerspret wielerbiertje”.

Over Koerspret

Ons bier is geboren uit liefde voor de koers. Stuk voor stuk ambachtelijk gebrouwen door brouwmeester Misaël van Leeuwen en koersgeschikt bevonden door ex-profwielrenner én onder andere Vuelta-finisher Peter Koning.

Van kopmannen tot koerskijkers. Koerspret zorgt voor een gesoigneerde smaakbeleving. Onze bieren smaken heerlijk na een mooie rit met je fietsvrienden, maar ook tijdens een spannende wielerkoers op tv of op je welverdiende rustdag.
Meer info: www.koerspret.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nog geen producten in je winkelmand.