Algemeen

Samenwerking BOVelo en BusyBee Bike Products

Bladel/Breda, 1 april 2020 – BusyBee Bike Products, leverancier van innovatieve en onderscheidende producten voor de fietsbranche, neemt de producten van BOVelo op in haar assortiment. BO Velo – onderdeel van BO Motor Oil – is een bedrijf dat hoogwaardige smeermiddelen produceert en ze zijn verheugd dat de BO Velo producten beschikbaar blijven voor fietsspeciaalzaken en consumenten.

BO Motor Oil

“De oliën en vetten van BO Velo zorgen voor een optimale smering van fietsen en bewegende onderdelen. Dat helpt om bij racefietsen en mountainbikes de slijtage aanmerkelijk te verminderen. De producten van BO Velo helpen onnodige stilstand en schade te voorkomen”, aldus Jan Bart Put namens BO Velo. “Met het schoonmaakmiddel Clean Green hebben we een fantastische reiniger in huis, welke ook nog eens biologisch afbreekbaar is.

In goed overleg met onze vorige distributeur zijn we begin dit jaar uit elkaar gegaan en met BusyBee Bike Products aan boord, als exclusieve verdeler van BO Velo producten, kunnen we onze klanten weer optimaal van dienst zijn”.

BusyBee Bike Products

BusyBee voegt met BO Velo weer een mooi merk toe aan het bestaande assortiment, wat het exclusief kan gaan verdelen in de Benelux markt. “Onderhoud aan de fiets blijft ten alle tijden noodzakelijk. Zo houd je de fiets in uitstekende conditie en verleng je de levensduur van je materiaal. Dit geldt voor de werkplaats in een fietsspeciaalzaak, als voor het thuisgebruik van de consument” zegt Erik Gruyters van BusyBee Bike Products.
“We zien dat onderhoud aan fietsen in de werkplaats steeds meer wordt, maar ook de consument wordt zich bewuster van goed onderhoud aan de fiets”. We zijn verheugd dat we met BO Velo een complete onderhoudslijn kunnen aanbieden aan onze dealers en consumenten. We hebben er enorm veel zin in om met de BO Velo producten aan de slag te gaan”.

Over BO Motor Oil:

Sinds de oprichting in 1987 is BO Motor Oil B.V. uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke producenten en specialisten van olie- en smeermiddelen in Nederland en delen van Europa. BO Velo is een onderdeel van BO Motor Oil en alle producten worden in Bladel ontwikkeld en geproduceerd.
BO Velo heeft een breed assortiment van hoogwaardige schoonmaakproducten en smeermiddelen voor de fiets. De BO Velo producten zijn van hoge kwaliteit je zult merken dat je zeer gemakkelijk je fiets kunt onderhouden.
BO Motor Oil B.V.: onafhankelijk, snel en flexibel

Volg BOVelo op Facebook: https://www.facebook.com/bovelobybo/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nog geen producten in je winkelmand.