Algemeen

Samenwerking ABLOC en BusyBee Bike Products in Benelux

ABLOC LA Erik Gruyters LV Floris van Miert RA Martijn Snelder RV Michiel Farenhorst

Hoge verwachting van nieuw verkoopkanaal voor sportbier   

Hilversum/Breda, 9 maart 2020 – BusyBee Bike Products, leverancier van innovatieve en onderscheidende producten voor de fietsbranche, neemt de bieren van ABLOC (the Ultimate Sports Beer) op in het assortiment. Het toch al rijke aanbod van BusyBee Bike Products voor winkels in de Benelux wordt zo uitgebreid met bier dat speciaal is gebrouwen voor sporters.

ABLOC bier is er voor mensen die houden van een actief en gezond leven. Mensen die het beste uit zichzelf willen halen en fit willen zijn. Om deze claim te onderstrepen is ABLOC sinds dit jaar hoofdsponsor van de continentale wielerformatie ABLOC Continental Team. ABLOC is inmiddels via 11 vestigingen van Sligro te koop voor de horecabranche. Het aantal cafés en restaurants waar ABLOC verkrijgbaar is, groeit dagelijks. “Met deze samenwerking willen we een kanaal aanboren waar we veel van verwachten”, aldus Martijn Snelder CEO van ABLOC. “Fietsspeciaalzaken bieden steeds meer beleving rond het fietsen en BusyBee voelt dat perfect aan. Nu we aan de start van een mooi wielerseizoen staan, komt de samenwerking precies op tijd.”

BusyBee Bike Products voegt met ABLOC weer een mooi merk toe aan het bestaande assortiment. “Onderscheid blijven bieden aan onze dealers en fietsspeciaalzaken in de Benelux is belangrijk”, aldus Floris van Miert, directeur van BusyBee Bike Products. “Met ABLOC zien we een grote toegevoegde waarde om met iets nieuws te komen voor de winkels. Een giftpack ABLOC is een ideaal product om in je winkel te hebben staan. Winkels organiseren ook steeds meer events, rides of hebben een gelegenheid in hun winkel, waar je als fietser lekker kunt zitten. Hier past een lekker ABLOC biertje prima bij.”

Over ABLOC™: The Ultimate Sports Beer

À bloc is Frans voor ‘volle bak’ een wielerterm die precies weergeeft wat onze ambitie is. Vol gaan voor het beste bier dat we sporters kunnen bieden.  ABLOCheeft als missie wereldwijd ‘The Ultimate Sports Beer’ te zijn. Een bier dat weinig of geen alcohol bevat voor sportieve, actieve mensen die van een goed glas bier houden maar fit en scherp willen blijven.  Wij maken alcoholvrij en alcoholarm bier voor mensen die houden van een actief en gezond leven, maar die ook kunnen genieten. ABLOC organiseert regelmatig evenementen en clinics, heeft een eigen kledinglijn en is hoofdsponsor van ABLOC Continetal Team.
ABLOC produceert nu de Session Blonde 2,8% en de Ultralight IPA 1,2%. De Pro Zero 0,0% is binnenkort verkrijgbaar.

Over Busy Bee Bike Products

BusyBee Bike Products heeft ruime ervaring in de fietsbranche en een groot netwerk van fietsspeciaalzaken. De combinatie van beide bedrijven zorgt zo voor een gerichte positionering en uitstekende dekking.  De focus ligt op winkels met sportieve fietsen in het assortiment, zoals racefietsen en mountainbikes, maar zij bieden ook producten aan die geschikt zijn voor stadfietsen of E-bikes. Zij voeren o.a. de merken: Bikeshield, BOXO tools, Loctite, OKO Magic Milk, ProGold, Proteam fietscoatings, Ravemen, Revoloop, Rockstop, Safemen en Upstand.

#ABLOCBEER #THEULTIMATESPORTSBEER #EARNYOURABLOC #BUSYBEEBIKEPRODUCTS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nog geen producten in je winkelmand.