Bikeshield

Racefietsblog test: Bikeshield fietsbescherming

Racefietsblog.nl, de site die al het laatste fietsnieuws brengt, heeft in 2014 al eens een producreview gedaan met de Bikeshield Frame Protection.
In de categoie “Gezien en gebruikt” heeft Coen de fiets bescherming van Bikeshield tot een nadere test onderwerpen en hij schreef hier de volgende review over.

BusyBee Bike Products is sinds oktober 2018 de nieuwe distributeur van Bikeshield in de Benelux.

Als sportieve fietser ken je dat wel, zeker met een nieuwe fiets, de eerste krasjes of beschadigingen aan je fiets! Balen, maar hoe kun je dit nu voorkomen?
Heb je net een hoop geld uitgegeven aan je nieuwe fiets, maar hoe zorg je ervoor dat je fiets na een aantal jaar nog in perfecte conditie is?
Koop bij aanschaf van je fiets een pakket Bikeshield, de onzichtbare fietsbescherming voor alle delen van je fiets. Zo voorkom je krassen, schuren, steenslag en andere beschadigingen aan je frame.

BusyBee Bike Products heeft verschillende varianten in assortiment, zodat je enkel je fram kan beschermen tegen kabels of dat je de voorvork, onderbuis ook mee wil pakken. Alles is mogelijk.
Op onze Bikeshield pagina vind je een overzicht van alle varianten.

Product review Bikeshield fiets bescherming

Coen beschrijft in zijn review ook de verschillende varianten, waar het uit bestaat en wat het doet.
Uiteraard gaat hij zijn net nieuwe fiets ook voorzien van Bikeshield en neemt je mee hoe dit precies in zijn werk gaat. Het is heel eenvoudig om aan te brengen! En als het eenmaal zit, dan hoopt er zich ook geen vuil in de hoeken en verkleurt het niet.

Je kent dat wel, de eerste krasjes op je nieuwe fiets. Die doen altijd het meest pijn. Het eerste steentje dat je tegen je onderbuis hoort tikken is meteen een reden om af te stappen en te kijken of alle lak nog intact is. Om deze pijnlijke ervaringen grotendeels te voorkomen is er het Bikeshield van de Zweedse firma Sportscover. Aangezien ik net een nieuwe fiets heb, die stevig gebruikt wordt in deze periode, is een Bikeshield dus geen overbodige luxe!

De conclusie van Coen, na gebruik van Bikeshield is dat het wel degelijk nut heeft. Een unieke eigenschap van deze stickers is dat ze zichzelf herstellen bij beschadigingen. De onzichtbare fiets bescherming is natuurlijk wel te zien, als je met je neus op het frame gaat kijken. Van een afstandje valt het echt niet op!

Ben je zuinig op je fiets, gebruik dan de fietsbescherming van Bikeshield!

Lees hier de volledige review over Bikeshield!

Meer informatie op de Sportscover website

Zie onze dealerpagina, welke winkels Bikeshield in hun assortiment hebben.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nog geen producten in je winkelmand.