OVER ONS

We zijn begonnen in 2016 en zorgen ervoor dat fietsenwinkels in de Benelux unieke en onderscheidende producten aangeboden krijgen. En we blijven op zoek naar dit soort producten om winkels, maar ook de consument te blijven verrassen. Tezamen met onze flexibele instelling en high service, zorgen wij voor een glimlach en duimpje omhoog!

Onze werkwijze is uniek en old school. Op pad langs de fietsspeciaalzaken met een koffer vol producten. Mensen zijn nieuwsgierig en willen graag weten wat er in die koffer zit. Als je de producten kan zien, voelen en testen heb je er een goed beeld bij.

Onze focus ligt op fietswinkels met zowel sportieve fietsen in het assortiment, zoals racefietsen en mountainbikes, maar wij bieden zeker ook interessante producten aan die geschikt zijn voor stadsfietsen of E-bikes.

GARA 20210705 - Portretten Breda - Eric (02 of 06) - 7928

"Wij willen er voor zorgen dat we altijd weer nieuwe, innovatieve producten kunnen aanbieden, die voor de fietswinkel en de consument van toegevoegde waarde zijn!"

Erik Gruyters

Erik Gruyters
Marketing & Sales

Onze aanpak loont. Met de trolley langs de winkels om onze producten te laten zien. Mensen zijn hier gevoelig voor en kiezen ter plekke wat ze willen hebben.

Floris van Miert

Floris van Miert
Directeur

Met BusyBee willen wij ons onderscheiden in de markt, met onze producten, maar zeker ook onze service.

Aad Dekkers

Aad Dekkers
Project Manager Marketing

Ik ondersteun BusyBee op het gebied van Marketing en Social Media en houdt de nieuwste trends in de gaten om hier op in te spelen.

Nog geen producten in je winkelmand.