Algemeen

Oneway Bike kiest voor BOXO werkplaats inrichting in nieuwe bedrijfspand

CAPELLE AAN DEN IJSSEL – Vanaf 1 december zijn Oneway Bike Industry en Oneway Distribution gefuseerd tot één sterk bedrijf: Oneway Bike. Door de twee bedrijven bij elkaar te voegen, heeft de dealer één aanspreekpunt voor alle merken die Oneway Bike levert.

Met de fusie introduceert Oneway Bike ook een geheel nieuwe huisstijl, inclusief vernieuwd logo. De driehoek in het logo staat voor passie, vriendschap en samenwerking, waarden die Oneway hoog in het vaandel heeft staan. Als voorbereiding op de fusie werd de nieuwe huisstijl al langzaamaan geïntroduceerd, maar op 1 december zijn de twee bedrijven officieel samengevoegd en komen de nieuwe kleuren en logo overal terug. “We zijn heel blij met de fusie,” vertelt Lennard van Winden, CEO van Oneway Bike. “Naast dat de communicatie overzichtelijker is, kunnen we ook duurzamer en efficiënter werken op logistiek gebied. Omdat alle bestellingen nu binnenkomen in één proces, kunnen wij bestellingen met verschillende merken in één keer voor onze klanten verzamelen en zoveel mogelijk in één doos verpakken en verzenden.”

Vernieuwde organisatie naar nieuw pand

Met de fusie slaat Oneway niet alleen een nieuwe weg in, ze zijn momenteel ook aan het verthuizen naar het nieuwe onderkomen  aan de Christa Ehrlichhof in Rotterdam, waarbij alles geheel energie neutraal is. Het nieuwe pand bestaat uit bijna 2000 m2 kantoorruimte en meer dan 8000 m2 bedrijfsruimte. In januari 2021 is de eerste paal al in de grond geslagen. Het nieuwe pand is voorzien van een modern laaddock waar 7 vrachtwagens tegelijk hun lading kunnen laden en lossen. De kantoorruimte bevindt zich op de eerste verdieping en biedt werkplekken voor alle medewerkers. Bij het ontwerp is rekening gehouden dat deze ruimte ook in de toekomst voldoende werkplek kan bieden. Daarnaast wordt er een moderne recreatieruimte gecreëerd, waar geluncht en geborreld kan worden.

BOXO werkplaats

Voordat het nieuwe pand werd opgeleverd kwamen wij in gesprek met Patrick Heistek van Oneway.
Er moest een nieuwe werkplaats komen voor het opbouwen van de Cube fietsen en voor de After Sales afdeling.

Met de online configurator (nu zelfs in 3D) hebben wij een voorstel gemaakt, aan de hand van de wensen van Patrick uiteraard.
Zo krijgt de klant een goed beeld van hoe het eruit kan komen te zien. Nadat alle kasten, werkbladen en gereedschap waren gekozen, hebben wij hier een scherp voorstel voor gemaakt.
Met als resultaat de bijgaande foto’s van de werkplaats van Oneway.
Ook wilden zij beschikken over verrijdbare gereedschapswagen klein en groot en verschillende diagnose wagens.
Dit alles is in december 2021 door onze vakmensen op locatie geïnstalleerd, zodat er snel mee gewerkt kon gaan worden.

In het nieuwe jaar zijn we uiteraard op bezoek geweest om het zelf te aanschouwen en iedereen was zeer tevreden met de werkplaats.
Er moest al een nieuw hoekje ingericht worden! Kijk zo zien we het graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nog geen producten in je winkelmand.