Revoloop ultralight binnenbanden

Revoloop binnenbandjes – lichtgewicht en ruimtebesparend

De innovatieve binnenbanden van de toekomst. Ze houden de lucht langer vast, zijn licht van gewicht, nl. vanaf 25 gram! en 100% recyclebaar. Gemaakt van het sterke, elastische TPU (Thermoplastic Polyurethane)

Met een 40mm of 60mm presta ventiel (zwart), met een stop en van degelijke Duitse kwaliteit!
Als je lek rijdt, kun je deze binnenband nog makkelijk repareren, zonder lijm! Patches in de reparatiekit hechten zich aan de Revoloop band.

Twee Revoloop bandjes nemen dezelfde plaats in als 1 reguliere butyl binnenband! Ideaal dus om ook onderweg mee te nemen.

Revoloop Race 40mm ventiel3

25 gram licht en de goedkoopste bandjes in dit segment!

Waarom kies je voor REVOLOOP?

Luchtdicht

Een uitstekende eigenschap van TPU is dat het erg luchtdicht is. Je verliest in vergelijking met een conventionele binnenband, maar heel weinig bar. Je banden blijven dus langer op spanning.

Te repareren

Mocht je onverhoopt lek rijden, dan is een lekke band makkelijk te repareren. Revoloop levert patches die je zonder extra lijm plakt op de band. Het enige wat je hoeft te doen is even goed schoonmaken met het bijgeleverde alcoholdoekje. De gerepareerde plekken beïnvloeden het rijgedrag en de maximale spanning van de banden niet. Simpelweg omdat het gebruikte materiaal super dun is.

DE reserveband bij uitstek

Door hun formaat zijn de bandjes ook makkelijk mee te nemen in je zadeltas of achterzak. Daarmee zijn deze bandjes niet alleen ideaal voor het dagelijks gebruik, maar ook de beste optie om mee te nemen als reserve. Twee opgerolde Revoloop bandjes nemen minder ruimte in dan één enkele conventionele binnenband.

Revoloop Race Ultra 60mm

Ventiel

De interne gelaste dikkere ventielvoet beschermt de band tegen beschadigingen van scherpe randen bij het ventiel gat in de velg. Ook zit er een ventielstop in!

Lastechniek

Het gepatenteerde lasproces maakt het mogelijk om voor het eerst op thermoplastische banden met grote wanddikte te lassen, zodanig dat een vlakke naad kan worden vervaardigd. Dit technologische geavanceerde proces realiseert een perfect rijcomfort met de hoogste graad van bescherming tegen snakebites en lek rijden.

Ecologisch verantwoord

Thermoplastische polyurethaan is recyclebaar kunststof. Aangezien zowel de band en het ventiel zijn gemaakt van TPU kunnen Revoloop fietsbanden worden gerecycled. Verantwoordelijkheid voor het milieu dus!

Monteren

De montage van een Revoloop band is zeer gemakkelijk. Een beetje lucht erin en de band glijdt zo in de buitenband. Je bent met een minuutje klaar, ook omdat het materiaal glad is en beter glijdt dat een butyl binnenband.

Revoloop binnenbanden

Revoloop de lichtste binnenbanden die er zijn!

Revoloop cyclocross gravel CC_Ultra
Revoloop MTB Ultra
Revoloop Race 40mm ventiel
Revoloop Race 40mm ventiel2
Revoloop Race 40mm ventiel3
Revloop repairkit
revoloop race 60mm_2
Revoloop Race Ultra 60mm
Revoloop CC Ultra 60mm
revoloop race ultra 25 gram 60mm
Revoloop TINY tube vouwfiets 2 1200x1200
Revoloop Race tube (14) 1200x1200
Revoloop BMX tube 2 1200x1200
Revoloop fatbike 2 1200x1200

Nog geen producten in je winkelmand.