Gloryfy unbreakable eyewear

Gloryfy portfolio

Waar staat Gloryfy voor?

Het merk Gloryfy bestaat al ruim 10 jaar en de fabriek staat in het Zillertal in Oostenrijk. Inmiddels is het in Oostenrijk het grootste sportbrillenmerk en wordt het merk in Nederland, Duitsland en Zwitserland ook steeds populairder.

Zowel het montuur als de lenzen wordt gemaakt van de gepatenteerde, onbreekbare kunststof; NBFX Polymer. Na een vervorming, keert het altijd terug in zijn oorspronkelijke vorm. Ook de lenzen zijn van deze onbreekbare kunststof gemaakt.

Dit maakt het ook een veilige bril, minder kans op oogletsel schade bij ongeluk

Behalve dat de lenzen onbreekbaar zijn, hebben de lenzen een zeer hoge optische kwaliteit. Hierdoor bieden de glazen een zeer contrastrijk en helder zicht.

Inclinox-systeem Verstelbare pootjes

Licht materiaal, met 1,11 g/cm3 is het lichter dan andere gangbare materialen

Onbreekbare brillen
Vijf jaar onderzoek en ontwikkeling tot het uiterste – het resultaat: ‘s werelds enige bril die niet meer breekt. Het montuur en de lenzen zijn gemaakt van het onbreekbare speciale materiaal NBFX en, hoe groot ze ook zijn, ze keren dankzij het geheugeneffect altijd terug naar hun oorspronkelijke positie.

Lenstechnologie

Gloryfy CONTOUR Lenstechnologie

Stel eenvoudig de pootjes van uw bril zelf op elk moment af
Dankzij de Gloryfy Inclinox-technologie kunnen de slapen op elk moment perfect koud worden aangepast aan de anatomische behoeften van de drager. Buig het uiteinde van de slaap naar beneden: een stevige greep voor de bril voor sport en actief zijn Buig het uiteinde van de tempel naar boven: een ontspannen greep voor de bril in seconden

Geproduceerd in Oostenrijk
Wij bieden u de perfecte bril voor elk gebied van het leven. Gloryfy onbreekbare brillen – onbreekbare brillen gemaakt van de innovatieve en gepatenteerde speciale kunststof NBFX. Dagelijks ontwikkeld, ontworpen, geproduceerd en getest door ons zeer gespecialiseerde team midden in de Alpen, in het Tiroler Zillertal. Uniek, innovatief, prijswinnend en met enorm veel passie in elk afzonderlijk product.

Nog geen producten in je winkelmand.