ABLOC: the ultimate sports beer

ABLOC voor een betere hydratatie en unieke smaak!

ABLOC assortiment

ABLOC heeft als missie wereldwijd ‘The Ultimate Sports Beer’ te zijn en is meer dan een biermerk. À Bloc is Frans voor ‘volle bak’, een wielerterm die de ambitie van de brouwerij weergeeft.

Een bier dat weinig of geen alcohol bevat voor sportieve, actieve mensen die van een goed glas bier houden, maar fit en scherp willen blijven.

– Session Blonde 2,8%
– Ultralight IPA 1,2%
– Pro Zero 0,0% alcoholvrij

Ze zijn namelijk van mening dat sport prestaties altijd gevierd moeten worden! Het liefst met vrienden. Het beste uit jezelf halen en anderen inspireren om hetzelfde te doen. Het avontuur beleven en ervaringen delen met anderen is de basis van alles wat zij doen. “Het leven is wat je ervan maakt”.

De bieren van ABLOC worden gebrouwen met alleen de beste ingrediënten. De bieren zijn rijk aan eiwitten en vitamine B. Daarbij zijn er ook nog Alpine mineralen toegevoegd. Wanneer het recept werd gevormd, hadden ze het moment na een goede rit met vrienden in gedachte gehouden. Het moment voor een welverdiend verfrissend ambachtelijk bier dat ze voor iedereen brouwen.

Waarom ABLOC bier?

– Laag in alcohol, goed van smaak
– Verrijkt met Alpine Minerals®
– Health & Sports lifestyle

ABLOC is een alcoholarm of alcoholvrij bier dat is gebrouwen door en voor wielerliefhebbers. Het bier is na inspanning bevorderlijk voor het herstel.

abloc blonde 1200x1200
abloc ipa 1200x1200
abloc pro zero 1200x1200
ABLOC giftpack blonde2
ABLOC giftpack IPA2
ABLOC giftpack Pro Zero2
abloc blonde tray 1200x1200
abloc ipa tray 1200x1200
abloc trio new 1200x1200

ABLOC biertjes om fris te blijven

Nog geen producten in je winkelmand.