BikeTrax GPS Trackers van PowUnity

De PowUnity BikeTrax is een uiterst betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken GPS-trackersysteem. Het is momenteel de beste GPS-antidiefstalbeveiliging voor elektrische fietsen op de markt.

BikeTrax:
– Een zeer compacte en waterdichte behuizing (uitgerust met GPS / GPRS /…. Chips).
– Reservebatterij (handig als de fiets uitstaat of zonder batterij).
– Een smartphone-applicatie (waarop het serienummer van de gps-eenheid is vastgelegd). Naast het feit dat je je fiets op elk moment kunt lokaliseren (zelfs als deze is uitgeschakeld), heeft de app ook een gemakkelijk te bedienen alarmknop. Wanneer deze is geactiveerd, klinkt er bij de minste beweging of diefstal van uw E-Bike een alarm op uw smartphone.
Bovendien laat een geschiedenis je toe om de reeds gemaakte ritten, hun afgelegde afstanden, hun gemiddelde snelheden te zien. Ten slotte biedt de geschiedenis zelfs de mogelijkheid om de laatste ritten te downloaden als een GPX-bestand.

De GPS tracker is onzichtbaar in het motorhuis gemonteerd. Dankzij de minimale inbouwafmetingen past de behuizing op alle modellen elektrische fietsmotoren.

Biketrax motor Ebike

Wij voeren de trackers voor Bosch, Shimano, Brose en Yamaha motoren. Deze monteer je zonder wijziging van de bedrading, aan te passen aan alle generaties elektrische systemen van deze merken.
Systeemmerk specifieke bedrading wordt daarom bij de BikeTrax geleverd. Elk van deze merken heeft tijdens de ontwikkeling speciale eisen gesteld aan stabiliteit en storingsvrijheid, zodat een foutloze en veilige werking absoluut gegarandeerd is.

Let op: er is ook een Universele versie beschikbaar, zodat deze op vrijwel elk bestaand elektrisch systeem kan worden geplaatst. Denk aan Bafang motoren, maar ook aan scooters, auto’s of een camper!

Of het nu een E-Bike, speedpedelec, verhuur, een ander voertuig of een kostbaar object is, zolang er maar een stroomvoorziening van minimaal 9 Volt tot maximaal 100 Volt (gelijkstroom) aanwezig is werkt deze GPS tracker en is uw bezit optimaal beschermd.

De BikeTrax is geïntegreerd in het datanetwerk van de hele EU (ook in IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Zwitserland) dankzij de geïntegreerde simkaart. Dit betekent dat u de locatie van uw elektrische fiets op elk moment in dit geografische gebied kunt zien.

Wat krijg je allemaal:
– Een GPS-tracker met geïntegreerde simkaart
– Verbindingskabel – compatibel dus met verschillende systemen
– Een extra batterij met een capaciteit van 1.000 mAh
– Dubbelzijdige montagelijm voor veilige bevestiging van de GPS-tracker
– Geschikte kabelbinders voor het bevestigen van de verbindingskabels
– Smartphone-app

De gegevensoverdracht voor de GPS Tracker is het eerste jaar gratis – in alle landen van de Europese Unie.

De GPS-tracker is met de geïntegreerde simkaart geïntegreerd in het EU-brede datanetwerk. Dit betekent dat u de locatie coördinaten van uw e-bike op elk moment in de hele EU* kunt zien.

Bij diefstal of ongeoorloofd gebruik wordt het GPS-systeem actief en stuurt direct een alarm naar uw smartphone. Het maakt niet uit in welk EU-land u zich bevindt.

De verzending van de GPS-gegevens verloopt via GPRS en GSM. Voor het eerste jaar betaalt BikeTrax de datatransmissiekosten. Nadat het eerste gratis jaar is verstreken, zijn de kosten voor datatransmissie slechts € 3,95 per maand.

Er is geen contract binding!

Het datagebruik kan ook gemakkelijk maandelijks worden geactiveerd met de gratis smartphone-app. Wil je de GPS-tracker alleen in de zomermaanden gebruiken, dan stel je dat heel gemakkelijk in op de app.

* inclusief Zwitserland, Liechtenstein, IJsland en Noorwegen

Waarom een GPS Tracker gebruiken?

De GPS-tracker van BikeTrax is momenteel de beste GPS-diefstalbeveiliging die beschikbaar is voor alle eigenaren van een e-bike. De GPS-tracker is onzichtbaar in de motorbehuizing gemonteerd. Dankzij de minimale inbouwafmetingen past de GPS-tracker in alle gangbare E-Bike motormodellen.

Uw routes worden dagelijks geregistreerd en opgeslagen in het routedagboek, inclusief afstand, gemiddelde en maximale snelheid. De export vindt plaats als een gpx-bestand. U kunt uw gebruikersprofiel op een willekeurig aantal apparaten gebruiken. Dit betekent dat familie en vrienden ook kunnen zien waar u zich bevindt of een diefstalalarm krijgen.

Installatie van de GPS Tracker

Normaal gesproken wordt de GPS tracker aangesloten op de accu van je e-bike om de stroomvoorziening te verzekeren. Als de e-bike accu is uitgeschakeld of verwijderd, blijft de GPS Tracker extra accu de energie leveren die nodig is voor monitoring.

De maximale looptijd is 14 uur voor actieve GPS-tracking en tot 3 weken voor stand-by gebruik. De extra accu wordt direct na het inschakelen van je e-bike weer opgeladen. Het duurt ongeveer 1,5 uur om van 0 tot 100% op te laden.

GPS-tracker webplatform

Op het GPS-webplatform kunt u eenvoudig GPS-tracking bedienen en monitoren met behulp van een pc, laptop of notebook. U krijgt in realtime alle informatie over de locatie van uw e-bike en kunt de afgelegde routes bekijken.

Dit toont de bijzondere voordelen aan voor wagenparkbeheerders, die met de desktoptoepassing actief veel voertuigen of E-Bikes kunnen volgen. De geregistreerde routes maken gedetailleerd routebeheer en een optimale voertuigbenutting mogelijk voor alle soorten wagenparken. De diefstalbeveiliging met alarmfunctie beschermt elk wagenparkvoertuig altijd en overal.

GPS-tracker Bosch ▷ GPS-set incl. Verbindingskabel ✚ gratis smartphone-app ➥ GPS-diefstalbeveiliging voor e-bikes ➥ BikeTrax GPS-tracker ✅

www.biketrax.nl
www.biketrax.be

Bestel jouw tracker bij ons online!

Nog geen producten in je winkelmand.