Bikeshield frame protectie

Bikeshield framebescherming toepassen

Bikeshield is een gemakkelijke manier om de afwerking van de fiets en de oppervlakken van fietsonderdelen te beschermen. De ingenieuze Zweden produceren transparante, robuuste, zelfklevende PVC-folies die bijvoorbeeld kabelafscherming, ketting- en stoelsteunen of het crankstel beschermen tegen stenen en krassen.

Jumbo Visma maakt sinds 2021 gebruik van Bikeshield voor haar fietsen.

Zo blijven de fietsen in nette staat en voorkomen ze beschadigingen aan het frame of erger dat het frame niet meer bruikbaar is.

De mechaniekers gebruiken het voornamelijk voor het gebied rondom de ketting, die er nog wel eens af kan schieten en dan tegen het frame komt. Als dit met gorte kracht gebeurd, is er zelfs kans dat het frame scheurt. Met Bikeshield wordt dit voorkomen.
Ook in de cross of de mountainbikes van Jumbo Visma worden voorzien van Bikeshield, ter bescherming van kabels of op de onderbuis.

De Cervelo S5 wegfiets is glanzend en de klimfiets R5 is mat en voor beiden hebben een passende afwerking.

Wil jij net als Wout van Aert en Tom Dumoulin ook zuinig met je materiaal omgaan, gebruik dan Bikeshield voor op jouw frame!

Waarom kies je voor Bikeshield bescherming?

  • Duurzaam
  • Beschermt frame en lak
  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Zelf herstellend materiaal
  • Universele pasvorm
  • UV beschermend en verkleurd niet
  • Ademt, zodat luchtbellen vanzelf verdwijnen

Bikeshields hoogwaardige framebescherming houdt het uiterlijk en de tweedehandswaarde intact in alle weersomstandigheden. Bikeshield is een flexibele, universele, voorgesneden bescherming die in Zweden wordt geproduceerd om aan uw behoeften te voldoen en waarmee elke gebruiker gemakkelijk de lichtgewicht zelfherstellende, transparante en schokdempende fietsbescherming kan aanbrengen zonder hitte of water en toch onzichtbaar kan blijven.

Bescherm die mooie fiets van je met Bikeshield!

Zo plak je Bikeshield op je frame

The Invisible Frame Protection

Bikeshield tube large
Bikeshield oversized
Bikeshield halfpack
Bikeshield fullpack
Bikeshield stay-head
Bikeshield crank
Bikeshield chainstay
Bikeshield Cable
Bikeshield forkshield
Bikeshield rol3
Bikeshield roll 2m x 10cm
Bikeshield roll 3m x 10cm

Nog geen producten in je winkelmand.