BikeFinder GPS tracker – racefiets, mountainbike en E-Bike

Bikefinder portfolio

Je kent het wel, het gevoel dat je krijgt wanneer je jouw fiets ergens stalt: “hopelijk staat ie er nog als ik terugkom…”

Fietsen is hot

Niet alleen voor het uitstapje naar de slager of door het park, maar ook met vrienden op die racefiets of mountainbike, waar je zo lang hebt voor gespaard.
Ook een ritje met jouw elektrische fiets brengt altijd de bezorgdheid met zich mee dat de fiets toch wel veilig gestald moet kunnen worden, wanneer je een stop maakt.

Met de BikeFinder heb je alvast een zeker gevoel dat, wanneer iemand jouw fiets meeneemt, je gelijk een bericht op jouw app krijgt met de melding  dat jouw dierbare bezit in beweging is. Op de kaart kan je ook meteen de locatie zien.

De BikeFinder werd in Noorwegen ontwikkeld op  aangeven van enkele beroepsrenners, nadat de vrachtwagen met hun fietsen  werd leeggeroofd. Een tracking device met gps-antenne en internetconnectiviteit, die bovendien ook nog eens past in de meeste  fietsen, was de opzet. En met succes!

Installatie
De BikeFinder wordt quasi onzichtbaar in het fietsstuur geplaatst. Na  activatie van een abonnement via de app (iOS & Android) en een  laadbeurt is de Bikefinder klaar voor gebruik.
Activeren is echt eenvoudig. Mocht je toch moeilijkheden ervaren hebben we een online helpdesk die elke stap met je mee volgt.

In- en uitbouwen is alleen mogelijk door middel van het meegeleverde  gereedschap om potentiële dieven niet de mogelijkheid te geven om dit voor jou te doen. De batterij gaat tot 8 weken mee op één lading,  afhankelijk van de door jouw gewenste instellingen. Opladen neemt enkele uren in beslag.
In tegenstelling tot andere fietstrackers  heeft de BikeFinder een ingebouwde simkaart, waardoor je niet in de  onmiddellijke omgeving van de fiets hoeft te zijn, opdat het Bluetooth-signaal wordt opgepikt.
De BikeFinder werkt overal ter wereld, en de locatie van jouw dierbare fiets kan steeds opgevraagd worden via de app op jouw smartphone.

Abonnement
Het abonnement kan aangemaakt worden via het BikeFinder portaal (uitgebreide handleiding wordt meegestuurd), en heeft een prijs vanaf €3,19/maand.
Een eigen simkaart is dus niet nodig, de BikeFinder is hiermee al uitgerust.

De BikeFinder past ook op de meeste elektrische steps!

Team Jumbo Visma maakt ook gebruik van de BikeFinder trackers, om zo hun peperdure fietsen te beschermen tegen diefstal!

BikeFinder GPS tracker voor iedere fiets

Bestel in onze shop jouw tracker!

Er is maar één versie van de BikeFinder, die voor elke fiets geschikt is.

Montage gebeurd in het stuur met een speciale tool, die enkel bij de BikeFinder te verkrijgen is.

Nog geen producten in je winkelmand.