Revoloop ultralight binnenbanden

Revoloop binnenbandjes – lichtgewicht en ruimtebesparend
De innovatieve binnenbanden van de toekomst. Ze houden de lucht langer vast, zijn licht van gewicht, nl. vanaf 25 gram! en 100% recyclebaar. Gemaakt van het sterke, elastische TPU (Thermoplastic Polyurethane)
Met een 40mm of 60mm presta ventiel (zwart), met een stop en van degelijke Duitse kwaliteit!

Twee Revoloop bandjes nemen dezelfde plaats in als één reguliere butyl binnenband! Ideaal dus om ook onderweg mee te nemen.

Waarom kies je voor REVOLOOP?

Luchtdicht
Een uitstekende eigenschap van TPU is dat het erg luchtdicht is. Je verliest in vergelijking met een conventionele binnenband, maar heel weinig bar. Je banden blijven dus langer op spanning.

DE reserveband bij uitstek
Door hun formaat zijn de bandjes ook makkelijk mee te nemen in je zadeltas of achterzak. Daarmee zijn deze bandjes niet alleen ideaal voor het dagelijks gebruik, maar ook de beste optie om mee te nemen als reserve. Twee opgerolde Revoloop bandjes nemen minder ruimte in dan één enkele conventionele binnenband.

Ecologisch verantwoord
Thermoplastische polyurethaan is recyclebaar kunststof. Aangezien zowel de band en het ventiel zijn gemaakt van TPU kunnen Revoloop fietsbanden worden gerecycled. Verantwoordelijkheid voor het milieu dus!

revoloop race ultra 25 gram 60mm