Rehook Tools

REHOOK INNOVEERT EENVOUDIGE OPLOSSINGEN OM ALLEDAAGSE FIETSPROBLEMEN TE BESTRIJDEN. JE KRIJGT DE TOOLS OM JE WEER SNEL OP JE FIETS TE KRIJGEN.

We zijn op een missie om iedereen in staat te stellen avontuur te omarmen … op de fiets. Ongeacht hun ervaringsniveau, bekwaamheid of mobiliteit.
Rehook lanceerde het originele gereedschap om je ketting weer op je fiets te krijgen – zonder de rommel. Sindsdien hebben we ons assortiment uitgebreid met fietsuitrusting, accessoires, fietsverzorging en kleding.

We produceren de onderdelen voor onze producten in de UK en streven ernaar om componenten te laten maken binnen een fietstocht van waar we zijn gevestigd in Norfolk. We hebben een goede relatie met onze lokale leveranciers. Lokaal werken betekent dat we sneller kunnen werken, meer kunnen samenwerken en de lokale economie kunnen ondersteunen.

GEEN BANDENLICHTERS MEER!
De evolutie van bandenlichters. Rehook Tyre Glider is sneller, robuuster en gebruiksvriendelijker en laat banden gemakkelijk erop- en eraf halen. Het compacte en lichtgewicht ontwerp werkt in alle fietsdisciplines, waardoor strakke banden snel kunnen worden verwijderd en gemonteerd.