BikeTrax GPS Trackers van PowUnity

De PowUnity BikeTrax is een uiterst betrouwbaar en gemakkelijk te gebruiken GPS-trackersysteem. Het is momenteel de beste GPS-antidiefstalbeveiliging voor elektrische fietsen op de markt

BikeTrax

  • Een zeer compacte en waterdichte behuizing (uitgerust met GPS / GPRS /…. Chips).
  • Reservebatterij (handig als de fiets uitstaat of zonder batterij).
  • Een smartphone-applicatie (waarop het serienummer van de gps-eenheid is vastgelegd).

Naast het feit dat je je fiets op elk moment kunt lokaliseren (zelfs als deze is uitgeschakeld), heeft de app ook een gemakkelijk te bedienen alarmknop. Wanneer deze is geactiveerd, klinkt er bij de minste beweging of diefstal van uw E-Bike een alarm op uw smartphone. Bovendien laat een geschiedenis je toe om de reeds gemaakte ritten, hun afgelegde afstanden, hun gemiddelde snelheden te zien. Ten slotte biedt de geschiedenis zelfs de mogelijkheid om de laatste ritten te downloaden als een GPX-bestand.

De GPS tracker is onzichtbaar in het motorhuis gemonteerd. Dankzij de minimale inbouwafmetingen past de behuizing op alle modellen elektrische fietsmotoren.

Wij voeren de trackers voor Bosch, Shimano, Brose en Yamaha motoren. Deze monteer je zonder wijziging van de bedrading, aan te passen aan alle generaties elektrische systemen van deze merken. Systeemmerk specifieke bedrading wordt daarom bij de BikeTrax geleverd. Elk van deze merken heeft tijdens de ontwikkeling speciale eisen gesteld aan stabiliteit en storingsvrijheid, zodat een foutloze en veilige werking absoluut gegarandeerd is.