Logo's (28)

Laadhouder: Creëer orde en efficiëntie voor jouw elektrische voertuig

Met de Laadhouder maak je eenvoudig een vaste en opgeruimde plek voor de acculader van jouw elektrische voertuig. Of het nu gaat om een elektrische auto, fiets, scooter, step of scootmobiel, deze praktische wandhouder zorgt ervoor dat je acculader altijd klaar en bereikbaar is, zonder rondslingerende kabels.

Waarom kiezen voor de Laadhouder?

  • Georganiseerde ruimte: Bevestig de acculader eenvoudig aan de wand met slechts enkele schroeven. Zo houd je jouw garage of werkruimte vrij van rommel en heb je altijd een georganiseerde laadplek.
  • Bescherming en duurzaamheid: Door de acculader op te hangen, blijft deze beschermd tegen vocht en vuil. Zo blijft je lader in optimale conditie voor een langere levensduur en betrouwbare prestaties.
  • Optimale voorbereiding: Start elke dag met een volle batterij dankzij de Laadhouder. Het biedt niet alleen gemak, maar ook gemoedsrust dat je voertuig altijd klaar is voor gebruik.

Ontdek de acculader wandhouders

In onze webshop vind je diverse modellen acculader wandhouders, variërend van maat M tot XL, geschikt voor verschillende typen E-bike laders en andere elektrische voertuigen. Kies de houder die het beste bij jouw behoeften past en geniet van een opgeruimde en efficiënte laadoplossing voor jouw elektrische voertuig.