Kommit fiets sleepsysteem - Voor gezamenlijk rijplezier

Kommit pull-systeem: Het ideale fiets sleepsysteem voor gezinnen

“Hé papa, mogen we de trail nog een keer doen, het was zo gaaf?” “Kom op, ik trek je naar boven.” Dit scenario is herkenbaar voor veel gezinnen die samen fietsen. Wanneer kinderen vermoeid raken, komt het Kommit fiets sleepsysteem in beeld. Dit kleine, lichte en intuïtieve systeem verlengt op speelse wijze je fietstocht met nog veel meer kilometers samen.

Waarom kiezen voor het Kommit fiets sleepsysteem?

Eenvoudige bevestiging aan het zadel: Het Kommit systeem biedt een eenvoudige plug & play installatie onder je fietszadel. Het heeft een stevige pasvorm en biedt maximale flexibiliteit bij het samen fietsen door gemakkelijke bevestiging en loslating.

Eenvoudige bevestiging aan de fiets: Met de Kommit is de bevestiging aan de fiets kinderspel. Het trekkoord kan eenvoudig via een lus aan de stuurpen worden bevestigd en verwijderd tijdens het rijden.

Gezamenlijk rijplezier: Met de Kommit staat niets het gezamenlijk rijplezier in de weg. Je kunt eenvoudig kilometers toevoegen aan de fietstocht zonder dat je kinderen oververmoeid raken. Het is een effectieve oplossing voor lange fietstochten met het hele gezin.

Belangrijkste voordelen van het Kommit fiets sleepsysteem

  • Plug & play installatie: Snel en eenvoudig te bevestigen onder het fietszadel.
  • Lichtgewicht en compact: Makkelijk mee te nemen en te gebruiken.
  • Veilige bevestiging: Stevige pasvorm voor maximale flexibiliteit.
  • Gebruiksvriendelijk: Trekkoord eenvoudig te bevestigen en te verwijderen tijdens het rijden.
  • Verlengde fietstochten: Voeg meer kilometers toe aan fietstochten zonder dat kinderen vermoeid raken.
  • Gezamenlijk plezier: Ideaal voor gezinnen die samen willen genieten van lange fietstochten.

Geniet van lange fietstochten met het Kommit fiets sleepsysteem

Het Kommit Fiets Sleepsysteem maakt het mogelijk om samen met je kinderen langere fietstochten te maken zonder zorgen over vermoeidheid. Met de eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke functies is het de perfecte oplossing voor elke fietsliefhebber.