Donrox mini compressor pompen

Donrox is gespecialiseerd in draagbare luchtpompen die het leven voor jou een stukje makkelijker moeten maken. In onze webshop vind je kwalitatieve pompen die wij zelf uitgebreid getest hebben.

Met de Donrox F511 krachtpatser ben je zowel voor onderweg als thuis verzekerd van de juiste bandenspanning. Deze pomp is in januari 2022 als beste getest door Fiets Magazine met een 9,1!

De Donrox A922 is een populaire pomp en de nummer 1 voor autobanden. Maar liefst 30 liter pompcapaciteit. Ook geschikt natuurlijk voor andere soorten banden en ballen.Populair voor auto, motor en camper.
In de cross kennen we deze pomp, maar ook voor in de servicebus of in de winkel om alle showroom fietsen de banden mee op te pompen is dit een zeer geschikte pomp.

Naast de traditionele handpomp, zijn de Donrox elektrische pompen een nieuwe categorie binnen het winkelassortiment. Mooie marge en een product wat je gemakkelijk kan meenemen in de bijverkoop bij de aanschaf van een fiets.

Als je eenmaal een Donrox pomp in bezit hebt, dan ervaar je het gemak van je banden oppompen. Deze pompen zijn voorzien van een lamp en powerbank om andere apparatuur op te laden. Ze pompen met gemak tot meer dan 8 bar.

Stel de gewenste druk in (Bar of PSI) en zet de pomp aan. Is de gewenste druk bereikt, dan schakelt de pomp zelf automatisch uit.
Met de verschillende profielen die beschikbaar zijn, kun je per voertuig de druk vooraf instellen en onthoudt het deze druk.

Voor ouderen die zelfstandig niet meer een band handmatig kunnen oppompen is dit een ideaal product.

Voor onderweg in de auto neemt dit zeer weinig plaats in! Ga je een dagje weg op de fiets, neem dan de F511 mee in de bepakking of fietstas.