Branchy achter derraileur bescherming

EEN NIEUWE VEILIGHEIDSTOOL VOOR MOUNTAIN- EN GRAVELBIKE

Branchy beschermt de achterderailleur tegen directe impact en vasthaken door stenen, takken, stokken, groeven of andere obstakels op je weg.

Het weegt slechts 35 gram, maar het is stevig gemaakt voor ruw gebruik. Door zijn ontwerp kan hij aan bijna alle fietsen en alle merken op de markt worden bevestigd. Hij kan worden gebruikt met alle full suspension-systemen, inclusief high-pivot, horst-links, virtual pivot, single-pivot, Yeti’s Infinity… en ook met vrijwel alle hardtail-fietsen.

Branchy wordt speciaal aanbevolen voor Mountainbiken, Enduro, E-bike, Downhill, Gravel…

BESPAAR PROBLEMEN EN GELD

Branchy lost dit probleem op: stel je voor dat tijdens het fietsen een tak of een steen de achterderailleur raakt en deze breekt. Erger nog, de achterste hanger kan verbogen zijn en sommige spaken zijn ook beschadigd. Je rit is verpest en je moet rechtstreeks naar de fietsenwinkel om de rommel te repareren. En hoe zit het met de kosten van dat alles? Branchy bespaart u tijd, stress en geld.

Branchy is gloednieuw! Met behulp van een technische benadering, 3D-modellen, veel prototypes en uitproberen, hebben we het juiste ontwerp en materiaal gevonden om een essentieel onderdeel voor uw fiets te produceren.