Aleck audio en communicatie merk

Aleck audio en communicatie systeem

PUNKS

Hi-Fi Audio + Kristalheldere groepscommunicatie voor open helmen Het is tijd voor een volledig versterkte rit, met muziek die je opzweept, de vreugde van je vrienden hoort, ‘whoops’ en ‘yips’ laat vallen, en dat alles met behoud van perfect situationeel bewustzijn. Dat krijg je met de Punks. Het zijn slanke, draadloze luidsprekers die hifi-near-ear-audio bieden en ook dienst doen als een helder stem- en onbeperkt bereik groepscommunicatiesysteem voor uw groep.

Zin in kilometers competitieve onzin? Gebruik dan de party mode! Minder chatten? Schakel Push-to-Talk in. Hoe dan ook, je hebt alle handschoenvriendelijke bedieningselementen binnen handbereik.

NUNCHUCKS

Ideaal geschikt voor wintersporters (Ski, Snowboard) of Motorrijders

Aleck is verheugd de lancering aan te kondigen van de geheel nieuwe Aleck Nunchucks, de volgende generatie draadloos helmaudio- en communicatiesysteem voor skiërs en snowboarders. De Nunchucks vertegenwoordigen een aanzienlijke sprong voorwaarts ten opzichte van het best verkochte Aleck 006-helmaudiosysteem in de branche, met verbeterde audiokwaliteit, verbeterde hardware, een slanker ontwerp en een robuust ontwerp bijbehorende app.