Algemeen

Innovative Outdoor gaat samenwerking aan met BusyBee Bike Products

ROTTERDAM/BREDA – Innovative Outdoor gaat met ingang van het tweede kwartaal in 2019 een samenwerkingsverband aan met BusyBee Bike Products, de distributeur van high-end fietsproducten, met het merk Safeman. Dit zijn sloten om je materiaal snel en makkelijk op slot te zetten tijdens een break. 

Innovative Outdoor

Dit is een jonge en passionele distributeur in de outdoor sportmarkt. Ze geloven met hun producten problemen op te lossen, dingen beter te maken of plezier toe te voegen.
“Wij willen outdoor- en sportmensen voorzien van innovatieve kwaliteitsproducten. Dit ter verbetering van hun outdoor activiteiten”, aldus Walter Akkermans, oprichter van Innovative Outdoor.
“Een tijd terug werden wij benaderd door BusyBee Bike Products en zijn er een aantal constructieve gesprekken gevoerd”.

BusyBee Bike Products

Floris van Miert, directeur van BusyBee Bike Products: “wij zijn altijd op zoek naar unieke en hoogwaardige toevoegingen in ons assortiment.
Handzame sloten om onderweg mee te nemen op de fiets, leek ons zo’n product. Persoonlijk kende ik Safeman sloten vanuit het skiën. We hebben Innovative Outdoor benaderd en de timing bleek uitstekend”.

Innovative Outdoor focust zich met name op de outdoor en wintersport markt. Met Safeman bedienen ze een klein aantal fietsenwinkels in Nederland en België.
“BusyBee Bike Products heeft kennis van de fietsmarkt, is ook een klein team en heeft een vergelijkbare aanpak als wij. Daarom denken we hier samen een mooi succes van te kunnen maken”, aldus Akkermans.

Ideaal voor fietsseizoen

Erik Gruyters, Salesmanager bij BusyBee Bike Products, ziet volop kansen voor de Safeman sloten in de fietsmarkt. “Dit is een slot met een trendy design, handig in gebruik en heeft een sleutel!
Een sleutelslot is veiliger, de meeste sloten werken met een code. Met de start van het fietsseizoen en daarmee ook de toertochten, waar helaas toch nog altijd mooie fietsen worden gestolen, kunnen wij mooi inspelen op deze behoefte. Tijdens een pauze van een lange trainingsrit of voor/na een toertocht, kun je zo gemakkelijk je fiets vergrendelen. Wat de kans dat je fiets wordt gestolen, aanzienlijk verkleint. En de Safeman weegt net zoveel als een banaan!”

Assortiment

Safeman heeft twee typen sloten: De Safeman en de Safeman-T.
De Safeman is een lichtgewicht slot, wat je onderweg kan meenemen en multifunctioneel is voor fiets, ski, buggy, koffer en meer.
De Safeman-T is de grotere broer van de Safeman en is een langer en steviger slot, voor wanneer je materiaal langer uit het zicht staat. Een unieke feature van de Safeman sloten is dat je er twee lussen mee kunt maken en zo ook accessoires kunt vastleggen.

Verkoop

De Safeman sloten worden door BusyBee Bike Products aangeboden bij fietsenwinkels in de Benelux. Safeman sloten zijn er in de kleuren rood/wit/blauw en de consumentenadviesprijs is € 24,95.
De Safeman-T is beschikbaar in de kleur rood en hiervan is de adviesprijs € 49,95.

Heeft u interesse als consument of fietswinkel om de Safeman sloten op te nemen in uw assortiment, neemt u dan contact op via erik@busybee.nl

Voor meer informatie verwijzen we u naar https://www.busybee.nl/safeman

Innovative Outdoor                                      BusyBee Bike Products
Walter Akkermans                                        Floris van Miert & Erik Gruyters
https://www.innovativeoutdoor.nl             https://www.busybee.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nog geen producten in je winkelmand.