Sponsor

Geslaagde sponsorfietstocht door West-Brabant

Door de herfstvakantie was de opkomst niet heel groot, maar met een peleton van ruim 20 sponsors was het prima fietsen. De start was bij Landgoed Bergvliet en de finish hier aan de overkant bij Restaurant Groen. Maar eerst moest we flink aan de bak!

Floris en ik waren als eerste, zodat we nog wat konden klaarzetten aan onze BusyBee Bike Products. Het was de eerste keer dat we meereden, dus first impression telt!
De koffie en cake stonden klaar en zo kon iedereen even bijkletsen of kennismaken. Renner Youri van Iersel van het beloftenteam LottoNL-Jumbo- De Jonge Renner fietste mee om de tocht te begeleiden.

Voorzitter Theo Hanegraaf had nog en woordje en heette alle sponsors welkom. Hierna konden wij nog een toelichting doen wie BusyBee is en wat we precies doen. Tijdens de rit was dit een mooie ingang om nader kennis te maken met de andere sponsors.

Nog snel een groepsfoto ter herinnering aan deze tocht en om 10.00 uur was iedereen zover. Coen bepaalde de route en de ploegleiderswagen van het beloftenteam reed erachter met reservemateriaal. De route leidde ons door Terheijden, Zevenbergen, Moerdijk, Drimmelen, Made, Raamsdonksveer en weer terug naar Oosterhout. Ondertussen kon iedereen 2 aan 2 bijpraten en was het een goed tempo.

Een bijna valpartij door een aanlopende rem, maar bovenal een tocht met een overheerlijk zonnetje en veel wind. Die wind had een hoop energie gekost bij de deelnemers, dus de broodjes kaas/ham en kroket en met daarbij een lekker drankje van Restaurant Groen deed iedereen weer goed.

Ook LottoNL-Jumbo renner Stef Clement kwam nog even langs voor een praatje. Stef is een oude bekende, dus weer leuk om bij te kletsen.
Door een langslepende blessure mag Stef sinds mei niet meer op de fiets, anders had hij graag meefietst! Volgend jaar hopelijk.

Dit was de laatste sponsorrit van 2018 en voor ons meer dan geslaagd. We hebben weer tal van ideeën en gesprekstof opgedaan en vonden het leuk om in deze setting andere sponsoren te ontmoeten.

Tot de volgende sponsorfietstocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nog geen producten in je winkelmand.