Garanties

Wanneer kan je aanspraak maken op garantie?

Je kan aanspraak maken op garantie als het defect te wijten is aan een materiaal- of constructiefout. Wij kiezen in overleg met de fabrikant/leverancier voor reparatie of vervanging van het defecte onderdeel of het artikel. Schade door oneigenlijk gebruik valt niet onder de garantieregeling.

Als de aankoop binnen 30 dagen na ontvangst defect raakt, dan kom je in aanmerking voor de 30 dagen garantieregeling, waarbij het artikel geruild of de aankoop geannuleerd kan worden. Kijk voor meer informatie over de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie hier.

Garantietermijn

BusyBee Bike Products biedt op alle artikelen de wettelijke garantie, dit wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Alle hieronder vermelde garanties doen geen afbreuk aan de wettelijke garantie. De garantietermijn die BusyBee Bike Products je biedt is 14 dagen. Op fietsverlichting is de garantietermijn 1 jaar.

Hoe vraag je garantie aan

Het is belangrijk dat je bij een defect of garantie aan een bij BusyBee Bike Products aangeschaft artikel je te allen tijde tot ons wendt. Je kan hiertoe contact opnemen via info@busybee.nl. Graag ontvangen wij een e-mail met jouw ordernummer, een gedetailleerde omschrijving van het defect en eventueel één of meer foto’s van het defect. Na ontvangst van de e-mail wordt jouw aanvraag direct in behandeling genomen. Binnen 24 uur na ontvangst van jouw e-mail krijg je van ons een bericht.

Het is helaas niet mogelijk om vooraf te stellen hoe lang een garantie-afhandeling in beslag zal nemen.

Nog geen producten in je winkelmand.