Algemeen

BUSYBEE BIKE PRODUCTS EN DS COVERS SLAAN DE HANDEN INEEN!

Na een succesvolle kennismaking tijdens de VELOVAK fietsbeurs van afgelopen jaar, hebben BUSYBEE BIKE PRODUCTS en DS COVERS besloten om dit jaar een samenwerking aan te gaan. BUSYBEE zal de producten van DS COVERS toevoegen aan haar assortiment.

DSCOVERS is sinds 2012 de specialist op het gebied van beschermhoezen voor de fiets. Dit bedrijf uit Apeldoorn is gestart met motorhoezen, maar heeft zijn assortiment inmiddels ook gericht op fietsen. BUSYBEE BIKE PRODUCTS is de meest innovatieve toeleverancier op het gebeid van fietsaccessoires van E-Bike tot racefiets.

“DS COVERS heeft onlangs een nieuw product, Wheel Sock, gelanceerd die naadloos aansluit op de sportieve klantenkring van BusyBee. Een ideaal product voor transport en opslag van je dure sportfiets. We hebben ook beschermhoezen in huis, die worden gebruikt voor de bakfiets en op de fietsdrager ”, aldus Pieter Dutman, commercieel manager van DS COVERS. “We zijn blij met BusyBee, onze eerste ervaring is dat ze net stap verder gaan dan de rest, ze onderscheiden zich met hun aanpak en door innovatieve merken te verkopen”.

“Door de toevoeging van DS COVERS creëren we een completer assortiment en kunnen we onze afnemers nog beter bedienen. DS COVERS is net als ons lekker proactief en betrokken bij de business en met de focus op high service zorgt dat voor een goede match” zegt Erik Gruyters, één van de oprichters van BUSYBEE BIKE PRODUCTS.

Gezamenlijk hebben ze de doelstelling om te groeien in de Benelux en met de beschermhoezen een mooi rendement toe te voegen binnen alle fietsspeciaalzaken. Ze kijken uit naar een succesvol 2022.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nog geen producten in je winkelmand.