Review

BOXO werkplaatsinrichting bij Herman Beleef Fietsen

“Samen met BusyBee Bike Products & BOXO-Tools een praktische en mooie workshop samengesteld. Bedankt jongens voor het optimaal meedenken en het mooie eindresultaat”

kplaatsinrichting Herman Beleef Fietsen8

 

De werkplaats wordt steeds meer het visitekaartje van een fietswinkel

Afgelopen juni hebben we bij Herman Beleef Fietsen in Nijverdal een schitterende BOXO werkplaats ingericht. 

De nieuwe winkel opent pas op 3 oktober 2020, maar deze 1ste Scott Experience Center van de wereld heeft een prachtige workshop gekregen.

Velovak

Herbert Korblet van Herman Beleef Fietsen is BOXO tegen gekomen op de Velovak tweewielerbeurs van 2019. De plannen om toen een fietsenzaak te beginnen waren er toen al en op deze editie van de Velovak werd genoeg inspiratie opgedaan.Een nieuwe werkplaats inrichten is meestal een flinke investering en ga je hier niet over één nacht ijs. In april dit jaar zijn we verder in contact gekomen met Herbert om concreter te kijken naar de mogelijkheden voor een nieuwe werkplaats.

Configurator

Met BOXO is dit snel en gemakkelijk zelf in kaart te brengen, middels de online configurator: https://www.boxo.tools/configurator/view/busybeebike?locale=nl
Klanten kunnen thuis in een handomdraai een eerste opzet maken met hoe zij een nieuwe werkplaats willen neerzetten. Je kiest het aantal meters wat je hebt en je kunt hier vervolgens een opzet in maken, door kasten, bladen en achterwanden hierin te plaatsen en te verslepen.
Uiteindelijk krijg je zo een totaalplaatje hoe het eruit kan komen te zien en een kostenindicatie, ook niet geheel onbelangrijk.
Als de configuratie wordt opgeslagen, dan kunnen wij dit ook zien en kunnen hierna in contact treden met de klant.
Zo is dit proces ook gegaan bij Herbert en zij hadden goed voor ogen wat ze wilden. Er was een wand van 8 meter, waar een nette en cleane werkplaats moest komen, met enkel lage kasten en genoeg ruimte voor al het gereedschap. Er komt een doorkijk vanuit de winkel en deze grote ruimte moet ook een visitekaartje zijn voor de winkel.

Afspraak on sight

Na een eerste opzet en telefonisch contact krijgen we zo een goed beeld van de wensen van de klant.
Vervolgens zijn we naar Nijverdal gegaan om de ruimte ter plekke te bekijken, zodat we zelf ook zien of er nog obstakels zijn waar rekening mee gehouden dient te worden.
Bij Herman Beleef was er links een in de hoek een luik naar een kruipruimte en een hoekprofiel. Wij hebben meegedacht een een passend voorstel gedaan hoe de BOXO werkplaats hier neergezet kan worden en dat luik nog in gebruik blijft. De stroompunten en de perslucht aansluiting werden ook bepaald, zodat Herbert dit zelf klaar kon maken, voordat de werkplaats geplaatst zou worden.

Demo bus

Het grijs/zwarte design valt goed in de smaak en trekt veel mensen aan. De demobus die we mee hadden bij onze afspraak, heeft een mobiele werkplaats met alle voorzieningen. Zo kunnen klanten op locatie zien en voelen hoe het BOXO materiaal is en eruit ziet. In Utrecht zit hef hoofdkantoor van BOXO met een uitgebreide showroom, waar op afspraak ook gekeken kan worden naar de mogelijkheden van BOXO werkplaatsinrichting.

Waarom BOXO?

Naast het design is de prijs ook een belangrijke factor. We merken dat in vergelijking met andere aanbieders BOXO zeer scherp geprijsd is. Andere voordelen zijn dat je maar 1 sleutel hebt voor alle kasten, uit voorraad leverbaar, werkhoogte 1m+, ladebelasting 50kg-100kg, werkblad diepte tot 70cm en de online configurator. En alles is mogelijk!

Plaatsing en gereedschap

Na de levering van alle BOXO producten komen we zelf de werkplaats installeren. Voor deze werkplaats hebben we een (lange) dag nodig gehad.
De werkplaats wordt los van de muur geïnstalleerd en het is dus niet nodig om te boren en dit vast te zetten aan een muur. Door middel van staanders wordt het blad en de achterwand vastgezet en kun je het uiteindelijk tegen de wand aanschuiven.

De lades in deze werkplaats zijn deels gevuld met standaard gereedschap, wat BOXO ook kan leveren. Netjes in foam, zodat het mooi is weggewerkt in de lades.

Kortom, een zeer mooi resultaat en een prachtige open werkplaats waar iedereen blij van wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nog geen producten in je winkelmand.