Algemeen

Bikeshield x Jumbo Visma Cycling Team

Sinds enkele jaren gebruikt de wielerploeg van Jumbo Visma de producten van Bikeshield. En daar zijn we natuurlijk trots op!

Onlangs zijn we op bezoek geweest bij de gloednieuwe Service Course van het team in Den Bosch.
In januari komen alle nieuwe fietsen van het nieuwe jaar weer binnen om opgebouwd te worden door de mechaniekers. En tegenwoordig zijn dat aardig wat fietsen voor de mannenploeg, vrouwenploeg, schaatsploeg en opleidingsploeg. Tel daarbij op dat ze meerdere race- en tijdritfietsen hebben in de koers en voor de training, dus aardig wat werk!

Om de nieuwe frames te beschermen, tegen vooral schade die de ketting kan aanrichten, gebruiken ze Bikeshield framebescherming. En dan op rol, want er gaat behoorlijk wat doorheen. Ze hebben dit jaar de beschikking over glanzende Cervelo S5 racefietsen en matte Cervelo R5 klimfietsen voor de bergetappes.
Met Bikeshield kunnen we hier prima op inspelen, door beide varianten aan te bieden.

Het unieke van Bikeshield is dat het dikker is dan andere merken framebescherming, het snel en eenvoudig te knippen is en het aanbrengen ook zo gebeurd is. Jumbo Visma maakt de stickers nog wat warm, voor montage, maar dit hoeft niet

Zoals gezegd kan de ketting er in de koers wel eens afgaan door de krachten waarmee gesmeten wordt. Dit kan dan tussen het frame en de voorbladen zorgen voor flinke schade, zelfs scheuren in het carbon!
Door het gebruik van Bikeshield wordt dit voorkomen en wordt het aantal fietsen wat afgeschreven kan worden door deze schade voorkomen.

Bikeshield is er niet alleen voor de professional of voor de racefiets, maar kan door IEDEREEN op ELKE fiets toegepast worden.

Voorkom schade door krassen, schuren, kabels of steenslag en plak Bikeshield ook op jouwe frame!

Kijk eens verder in onze shop, we hebben diverse varianten in het brede Bikeshield assortiment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nog geen producten in je winkelmand.